top of page

Kaplum in Eye Filmmuseum Amsterdam


We hebben mooi nieuws! Sinds een paar weken zijn we bezig met de lancering van ons speelgoed in de museumwinkel van het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Het is een geweldige mogelijkheid voor ons. We hebben heel veel geluk met de manager van de winkel, die voor vanalles openstaat en ons steunt met nieuwe ideeën en projecten. Ze heeft ons ook de vrijheid gegeven om de etalage van de winkel te ontwerpen! We gaan een vrolijk, kleurrijk raam maken voor onze walvissen. Als je volgende maand achter het Centraal Station de pont neemt, kun je ze misschien al vanuit de verte zien... Wat mooi is aan deze samenwerking met de Filmuseumwinkel is dat ze actief op zoek zijn naar een manier om zo min mogelijk plastic te verkopen en uiteindelijk alleen milieuvriendelijke producten aan te bieden. Zoals je weet, is Kaplum erg gedreven om plastic afval volledig uit het leven van onze kinderen te bannen. Het is goed om te zien dat winkels zich nu ook meer en meer bewust worden van de plastic crisis.


Vrijdag 1 april tussen 11u en 17u zijn we bij het Eye Filmmuseum om de etalage in te richten en de winkel op te vrolijken met onze kleurrijke plastic-vrije knuffels. Als je toevallig in de buurt bent of zin hebt om langs te wandelen om te zien wat we aan het doen zijn, ben je van harte welkom!


En... zeg voort dat de Filmmuseumwinkel ook een plek is waar je mooie plastic-vrije cadeautjes voor kinderen kunt vinden! Het zou mooi zijn als we de winkel kunnen helpen om een lokale plek te worden waar mensen cadeautjes kopen, in plaats van alleen een winkel waar je misschien even rondneust nadat je een film hebt gezien. Onze walvissen zijn nog maar het begin. Er komt meer, exclusief ontworpen film gerelateerd, speelgoed aan... We houden je op de hoogte!

Aanbevolen berichten
recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page