top of page

Meet the Maker 2021: Waarden en overtuigingen


Building a better world everyday.


Het avontuur van het spel We zijn ervan overtuigd dat het voor kinderen ontzettend belangrijk is om te leren via spel. Spel is een van de belangrijkste manieren waarop jonge kinderen essentiele kennis en vaardigheden opdoen. Ons ideaal is om bij te dragen aan een betere toekomst door kinderen vanaf vroege leeftijd bewust te maken van de wereld om hen heen. De nieuwe generatie speelt een belangrijke rol in het redden van onze planeet.


Het geluk van fantasie

We hebben een fundamentele menselijke behoefte om onze fantasie, nieuwsgierigheid en creativiteit te uiten. Het is voor ons als Kaplum essentieel om alle ruimte te geven aan de fantasie van het kind. In onze ontwerpen gebruiken we simpele vormen en kleuren, zodat het kind de vrijheid heeft om zijn of haar eigen universum te creeeren. Door verhalen aan ons speelgoed te koppelen, willen we ouders motiveren om met hun kinderen te praten, verhalen te vertellen en een wereld van eindeloze mogelijkheden te open te leggen.


0% plastic 100% natuurlijk Omdat we op geen enkele manier bij willen dragen aan het probleem van plasticvervuiling, zijn al onze producten, verpakkingen en promotiemateriaal volledig plasticvrij. We gebruik GOTS gecertificeerd biologisch katoenen plush, biologisch katoenen draad, vulling van Texelse schapenwol, milieuvriendelijk FSC gecertificeerd hout, verf en afwerkingen en gerecyclede kartonnen dozen.


Ontwerp voor alle leeftijden Onze producten zijn niet alleen aantrekkelijk voor kinderen om mee te spelen, maar ook mooi vormgegeven objecten waar iedereen van kan genieten. Ons doel is dat ze generaties lang meegaan.

Comments


Aanbevolen berichten
recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page