top of page

Meet the Maker: Portret


Dit is onze familie: Alper (linksboven), Anna (linksonder), onze vierjarige zoon (rechtsonder) en, omdat hij gebiologeerd is door het idee dat hij ooit een baby was, heeft hij zichzelf ook als baby getekend (rechtsboven)


Al voordat hij kon praten hield onze zoon van Björk. Hij blijft maar vragen wanneer we bij haar op bezoek kunnen gaan zodat ze hem kan leren net als zij te zingen.


Toen Alper 29 was sprong hij bij een vriend achterop de motor. Gehaast en vol jeugdig optimisme reden ze helemaal van Turkije naar Amsterdam - door de bergen en een sneeuwstorm met enkel korte broek en een lentejas - om zijn studie te beginnen aan de Rietveld Academie en in dezelfde klas als Anna te belanden.


Ondertussen droomde Anna over IJsland en de poolcirkel en ontwikkelde een vriendelijke obsessie voor ijsberen. Geen wonder dat ze geen aandacht schonk aan een jongen uit het warme Middellandse Zeegebied. Pas 5 jaar later, toen een vriend haar meesleepte naar een expositie die ze eigenlijk niet wilde bezoeken, ontmoette ze Alper opnieuw en zag ze hem eindelijk.

Comments


Aanbevolen berichten
recente berichten